Thursday, May 8, 2008

PA MIS AMIGOS

Pa' ti chiquitico
CUBA
A este trago muchos le dicen la mentirita, yo lo llamo por su nombre...

CUBA LIBRE

1.5 oz. Ron Blanco Cubano (white Cuban rum)
1/4 oz. jugo de limon fresco (fresh lime juice)
Cola
Cascaras de limon (lime wedge)
Highball glass
Llena el vaso de hielo y anade ron. Echa el jugo de limon. Llena el resto del vaso con cola. Mezclalo suavemente. Decora con la cascara de limon.
Fill the glass with ice, add rum. Add lime juice and fill up the rest of the glass with cola. Stir gently. Decorate with the lime wedge.
QUE BAHBARO!!!

Ah pero bueno?!!!
REPUBLICA DOMINICANA

DAIQUIRI DE GUAYABA
Sabian que la Republica Dominicana tiene una de los mas grandes inventarios de hoteles en el Caribe. Si hacemos un trago por habitacion, estamos hablando de mas de 26, 000 en total.

1.5 oz de Ron Blanco (White Rum)
1/2 oz de Amareto
1/2 oz de Jugo de Limon Rose's (Lime Juice)
1 oz de Jugo de Guayaba (Guava Juice)
1/2 taza de hielo triturado (1/2 cup crushed ice)
Vaso: De Martini (Martini glass)

Mezcle todos los ingredientes en una licuadora y viertalos en copas de Martini.
Mix all ingredients in a blender and serve in Martini glass.
Y CUAL HE LA BAINA?

Look at this weather!!!
MASSACHUSETTS-Nantucket (esta tambien es una isla)

SEX IN THE SNOW

1 oz Cruzan Orange Juice (jugo de china)
1/2 oz White Creme de cacao (crema blanca de cacao)
1/2 oz Peach Schnapps (Schnapps de melocoton)
Shooter - vasito de tequila jejeje
Fill a cocktail shaker with ice. Shake all ingredients and strain into a shooter.
Llene un mezclador de cockteles con hielo. Mezcle todos los ingredientes y viertalo en los vasitos. Les garantizo que frio no les va a dar.

Orale vato!!!
MEXICO

MARGARITA

2 oz tequila (tequila, hehehe)
1 oz lime juice (jugo de limon)
salt (sal)
splash of Triple Sec
Splash of simple syrup
lime wedge (cascara de limon)
cocktail glass-vaso de cocktail

Wet the lip of the cocktail glass with the lime wedge and twist in a plate of salt. Shake all ingredientes except salt and lime wedge in a cocktail shaker filled with ice. Strain into the cocktail glass.
Con el limon moje la boca del vaso, luego la voltea sobre un plato con sal para que la boca quede decorada con la sal. Mezcle todos los ingredientes, no la sal, por favor, en un mezclador de cocktail lleno de hielo. Sirva en los vasos de cocktail.

TO ALL MY PAPACITOS FROM THE US MARINES
AVIATION
2 oz gin
splash of abricotine (French apricot liqueur)
splash of maraschino Liqueur
1/2 oz of Apry (made by Marie Brizzard, apricot cordial)
1/2 oz fresh lemon juice
martini glass
Shake all ingredients in a cocktail shaker filled with ice. Strain into a martini glass.
I dont' think you will find your tools after this one.

THIS ONE IS FOR SOME OF MY COQUETAS FRIENDS-you boys should try it too.
BLOW JOB

1/2 oz Bailey's Irish Cream Liqueur
splash of Creme de Banana
1/2 oz Tia Maria
Whipped Cream
shot glass

Here is the trick: Serve straight up in a shot glass. Top with whipped cream. Place mouth over shot glass (make sure the shot glass is of a good size to prevent choking-be careful), put head back and down the shot. Do not use your hands! He, he, he.

Salud y a la orden.

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